Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După Adrian Țuțuianu, un alt ministru ar putea fi MAZILIT de Liviu Dragnea: Anunțul făcut de șeful PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
lansare compendiu manual LIVIU POP

Adrian Țuțuianu a fost forțat să demisioneze de la șefia MAPN, iar Liviu Pop ar urma să fie și el mazilit. E mesajul preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. Acesta a declarat luni că nu a evaluat activitatea ministrului Educaţiei, dar a menţionat că are o nedumerire legată de manualele de sport şi i-a cerut un astfel de manual.

"Eu nu am făcut o evaluare (a activităţii ministrului Educaţiei - n.r.). Am o singură nedumerire, care nu trebuie să fie neapărat negativă, cu manualele de sport. Am cerut să îmi aducă şi mie un manual de sport, am înţeles că sunt trei variante, să mă uit şi eu pe ele, că am înţeles că sunt nişte sporturi pe care eu nu le-am practicat şi după ce le citesc să pot îmi spun o părere. Pe de altă parte, este trist că manualele nu sunt gata. Se vorbeşte despre o mafie, mă rog, despre un grup, care întârzie mereu editarea manualelor, se luaseră nişte angajamente la începutul anului şi premierul a cerut şi o să avem zilele următoare, săptămâna următoare, o analiză a situaţiei de acolo, pentru că poate reuşim vreodată în viaţa asta să avem şi noi manuale cum aveam când eram eu copil. Sigur, era un regim foarte prost atunci, dar să avem totuşi manuale pentru copii atunci când începe şcoala", a spus Dragnea la Palatul Parlamentului, întrebat care este poziţia sa faţă de activitatea ministrului Educaţiei.

Citește și: Replici dure între jurnalistul Dan Tapalagă și adjunctul lui Coldea: ‘…ieșiți în față ca un bărbat și spuneți: Cum era pe canapeaua lui Coldea?’

Dragnea a menţionat că susţine ca o instituţie publică să editeze aceste manuale, scrie agerpres.ro.

"Eu susţin că o instituţie publică, editura sau Monitorul Oficial, să editeze aceste manuale pentru că s-a dovedit că acest sistem, în afară de câştiguri pentru unii, pe care nu îl contest eu, a adus deservicii pentru copii. Dacă situaţia asta se perpetuează de mai mulţi ani şi se vede că e o situaţie proastă, înseamnă că trebuie să o schimbăm", a încheiat Dragnea.

Citește și: Scandal în sistemul medical: Statul vrea să introducă 9 medicamente noi pe lista de compensate și gratuite, dar nu are bani să le acopere .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.