Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Edi Iordănescu i-ar putea lua locul lui Reghe: MM Stoica, în pericol

Edi iordanescu

După umilința din meciul cu Dinamo, Reghecampf e ca și plecat de la Steaua și, la fel ca în cazul lui Costel Gâlcă, doar clauza de reziliere îl mai ține deocamdată în funcție. Dacă în cazul lui ”Costelinho”, clauza era de 500.000 de euro, ”Reghe” ar trebui să primească dublul sumei, dacă va fi dat afară de Gigi Becali. Cum n-a fost de acord să achite 500.000 de euro în cazul lui Gâlcă (căruia i s-a propus să demisioneze după eșecul cu Ludogoreț Razgrad, din preliminarii Ligii Campionilor), probabil că latifundiarul nu se va grăbi să-i achite 1.00.000 de euro lui Reghecampf.

În ceea ce-l privește pe fiul Generalului, acesta se simte pregătit să preia Steaua, pe care a mai condus-o ca interimar, după plecarea lui Ilie Dumitrescu – cel căruia i-a fost ”secund”. Asta deși Iordănescu junior vine după o experiență nereușită în Bulgaria, la ȚSKA Sofia.

Citește și: Steliştii, la pământ după eşecul du Dinamo: 'Dacă mai jucăm aşa, nu avem nicio şansă la titlu'

Ce vrea să rezolve Gigi Becali prin aducerea lui Edward Iordănescu? Cae mai spinoasă problemă a Stelei: divergențele cu Armata! Așa a procedat și când l-a aduc la Steaua 2 pe Alexandru Iordănescu, dat însă iute afară pentru că nu răspundea exigențelor minime din punct de vedere sportiv.

Edy Iordănescu (38 de ani) nu veni cu mâna goală la Steaua. Vrea să-l aducă și pe nașul său, Narcis Răducan, pe care l-a avut și la Pandurii Târgu-Jiu. Venirea lui Narcis, un conducător de club care a trecut prin toată Liga 1, i-ar periclita poziția la Steaua lui Mihai Stoica.

Și Ionel Ganea știe despre venirea despre venirea lui Edy Iordănescu la Steaua. Fost antrenor la FC Voluntari, plecat de la echipa ilfoveană la presiunile lui Becali, ”Ganezul” a aruncat bomba. ”Din informaţiile mele, a fost deja contactat şi un antrenor. Sună-l pe Necuratul Becali să-ţi spună! E un antrenor, fost la Pandurii, materialist îi zic eu, care tot îşi aşterne gândurile de naţionalist pe facebook”, a declarat Ionel Ganea pentru ProSport..

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.