Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Efectul salvării lui Șova: Se cere demisia unui senator PNL absent de la vot

demisie exit

O absență echivalează cu o demisia din Senat. Cel puțin așa cred cei de la PMP Constanța care îi solicită prin vocea președintelui Claudiu Palaz.

Partidul Mișcarea Populară Constanța, prin președintele Claudiu-Iorga Palaz, cere demisia de onoare din funcția de senator PNL a lui Gigi Chiru, care, prin atitudinea sa, la votul din senat în cazul Dan Sova a făcut unul din cele mai grave lucruri lipsind de la serviciu, neavând nici măcar curajul de a fi prezent la dezbaterea din senat în speța amintită mai sus.

Prin absența acestuia, Gigi Chiru l-a favorizat pe infractorul PSD, Dan Sova, dovedind încă odată că PNL are înțelegere cu PSD.

Solicităm totodată membrilor conducerii PNL Constanța, în special deputatului Gheorghe Dragomir și a co-președintelui organizației municipale PNL, Robert Boroianu să iasă public și să se delimiteze de senatorul Gigi Chiru și de atitudinea de protecție pe care acest senator a arătat-o în cazul infractorului Dan Sova.

Lipsa unei reacții din partea celor menționați mai sus ne va arăta foarte clar că alianța PSD-PNL funcționează perfect și că USL TRAIESTE !

****

Vezi și reacția senatorului PNL

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.