Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful Asociaţiei Colectiv vrea construirea unui spital, cu o placă comemorativă

colectiv

Preşedintele Asociaţiei Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu, a afirmat vineri că părinţii victimelor incediului din clubul bucureştean şi-ar dori să fie construit un spital, cu o placă pe care să fie trecute numele celor care şi-au pierdut viaţa în acel eveniment tragic. "Aş zice că planurile Asociaţiei sunt abia la început. De abia de acum sperăm să putem realiza şi noi ceva, pentru că ne dorim neapărat să lăsăm în urmă. Adică moartea copiilor noştri nu trebuie să fie degeaba, chiar trebuie în timp să construim diverse lucruri. Visul nostru, al părinţilor, cel mai mare ar fi construcţia unui spital. Ne-am dori să punem mâna la construcţia unui spital, să vedem o placă pusă pe el, cu numele copiilor noştri", a spus Iancu, la finalul unei întâlniri pe care a avut-o vineri dimineaţă la Guvern cu premierul Dacian Cioloş.

El a precizat că premierul a dorit să se vadă cu reprezentanţii Asociaţiei la un an de la incendiu şi că a fost "o întâlnire relaxată". "Noi ne-am expus unele dintre nemulţumirile noastre, din cerinţele pe care le avem, am discutat despre ceea ce s-a făcut. (...) Au fost de faţă şi ministrul Sănătăţii şi ministrul de Interne şi am încercat să atingem o parte din problemele arătate de evenimentul Colectiv. (...) Chiar s-au rezolvat câteva mici probleme, se doreşte în timpul care a rămas - tocmai din cauza aceasta am şi fost chemaţi - (...) să vedem ce mai putem face pe termen scurt", a arătat Eugen Iancu, menţionând, totodată, că premierul şi-a notat problemele expuse şi va încerca să le rezolve.

El a adăugat că a discutat la Guvern inclusiv despre evenimentele de comemorare care vor avea loc în zilele următoare. "I-am invitat (n.r. - pe miniştri) să participe la ele. Acum să vedem dacă vor veni", a mai spus Eugen Iancu. La întâlnirea de la Palatul Victoria au participat şi miniştrii Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi Internelor, Dragoş Tudorache, anunță Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.