Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful UNPR, mesaj în a doua zi de Paști: 'Așa ne-au forțat vremurile'

Indiscret.ro
steriu

UNPR împlinește 6 ani de când se află pe scena politică. Cu această ocazie, Valeriu Steriu, noul președinte al UNPR după demisia lui Gabriel Oprea, reiterează obiectivele formațiunii politice. Steriu spune că în ciuda faptului că UNPR e un partid relativ nou, ”progresiștii sunt”, totuși, maturi în plan politică din cauza vremurilor.

”La mulți ani, UNPR!

UNPR împlinește 6 ani și este deja mai matur decât multe partide românești! De multe ori s-a spus despre noi că suntem un partid foarte tânăr, și suntem, însă nici celelalte partide nu sunt cu mult mai în vârstă ca noi. Vechimea în politică nu este un avantaj dacă istoria ta, ca partid, lucrează în dezavantajul tău și devine o povară dificil de purtat în fața alegătorilor.

Citește și: Acesta e cel mai ciudat Lamborghini / VIDEO

UNPR a trebuit să crească și să se maturizeze repede pentru că așa ne-au forțat vremurile. În cei șase ani de existență am fost greu încercați și am trecut, cu bine, fiecare test. Am rezistat și ne-am dezvoltat când nimeni nu ne dădea nicio șansă, am rămas uniți chiar și atunci când loviturile veneau una după alta și, acum, la o lună de când am primit din partea colegilor mei onoarea de a le fi președinte, pot să afirm că starea partidului nostru este puternică.

UNPR va avea primi votul politic în fiecare cătun din această țară pentru că avem liste complete la Consiliile Județene. Candidații noștri vor fi votați în aproape fiecare municipiu reședință de județ, pentru că vom concura pentru mai toate capitalele de județ. Acolo unde nu candidăm, suntem factorul decisiv în alianțe care se vor dovedi câștigătoare. Pentru prima dată în istoria partidului vom avea proprii noștri consilieri aleși în sectoarele Bucureștiului, precum și în Consiliul General.

Citește și: FEMEN lovește din nou: De ce și unde s-au dezbrăcat protestatarele / VIDEO

Am făcut aproape 20.000 de kilometri prin România în această lună de când sunt președinte, participând la reuniuni ale organizațiilor județene și la evenimente de lansare de candidați. M-am văzut și am vorbit cu președinții noștri, am cunoscut candidații noștri și am strâns mii de mâini ale românilor care vor vota UNPR.

Poate că am făcut și erori în trecutul nostru. Poate că unele lucruri trebuia să le facem mai bine. Poate alte lucruri nu trebuia să le facem deloc. Pentru toate greșelile UNPR nereparate până acum, îmi cer scuze.

Acum începe un an în viața noastră politică și vreau să ne orientăm atenția doar spre viitor.

Citește și: ‘Zbura’ cu 175 de km/h în centrul capitalei: Polițiștii au fost șocați când au văzut cine era

În această campanie care începe în doar câteva zile, cuvântul de ordine trebuie să fie munca. Întreaga echipă, în frunte cu candidații, trebuie să meargă din ușă în ușă pentru a le vorbi oamenilor despre ce înseamnă UNPR și despre ce vrem să facem în administrația locală. Nu vom face campanie negativă și nu ne vom rezuma doar la a critica. UNPR va vorbi nu doar despre probleme, ci și despre soluții.

Spre deosebire de alți ani, în 2016 toate partidele vor fi obligate să joace după aceleași reguli. Nu vom mai vedea păduri de bannere și panouri. Vom avea aceleași resurse și aceleași limite cu toții. Iar asta înseamnă că tot ce ne rămâne este să ne concentrăm pe conținutul și nu pe forma campaniei.

Sunt mândru că am colegi care au avut curajul să-și asume candidatura și să vină în fața românilor, să le ceară cu demnitate încrederea și votul, pe 5 iunie! Am încredere că avem cei mai buni candidați, cele mai adecvate soluții și cea mai harnică echipă de teren în această campanie. Iar cadoul tuturor pentru aniversarea de 6 ani, va fi un rezultat care să facă ‪#‎UNPR‬ să fie mândru!”, e mesajul lui Steriu.

Citește și: SUPER răspuns al unui preot la întrebarea – E păcat să fumezi?/ VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.