Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ELCEN cere RADET să majoreze preţul pentru apa de adaos cu 19

radet

Electrocentrale Bucureşti SA a cerut RADET, în data de 14 ianuarie, creşterea cu 19% a preţului apei de adaos în termoficare, respectiv de la 5,02 lei/m³ la 5,99 lei/m³.

Solicitarea majorării cu 19% a fost făcută după ce, iniţial, la sfârşitul lunii decembrie 2015, SC Electrocentrale Bucureşti SA a cerut creşterea cu 27% a preţului apei de adaos în termoficare, respectiv de la 5,02 lei/m³ la 6,38 lei/m³. "Conform adresei transmise de ELCEN în data de 29.12.2015 către RADET, se arăta că fundamentarea creşterii preţului pentru apa de adaos cu 27% are la bază mai mulţi factori, printre care şi creşterea fondului de salarii destinat personalului acestei societăţi, fond de salarii care este deja prevăzut în calculul tarifului la Gcal. În fundamentarea creşterii preţului, un procent de 4,06 îl reprezenta valoarea destinată cheltuielilor cu personalul angajat ELCEN, majorarea fiind justificată prin faptul că în anul 2009 fondul de salarii nu cuprindea „adaosurile de sărbători" destinate salariaţilor ELCEN", se arată într-un comunicat de presă al RADET.

RADET menţionează că "În urma corespondenţei purtate pe această temă cu SC Electrocentrale Bucureşti SA, prin care instituţia noastră şi-a exprimat obiecţiunile cu privire la creşterea preţului pentru apa de adaos, societatea a revenit cu o nouă solicitare de majorare a preţului apei de adaos cu 19%", conform celor de la economica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.