Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea arată cu degetul spre SRI și face dezvăluiri despre moartea lui Dan Condrea

nasul.tv
elena udrea

Elena Udrea punctează din nou în meciul cu SRI și șefii Serviciului, în special Florian Coldea. Udrea consideră că practicile de pe vremea lui Ceaușescu au fost preluate de "securistii tineri". Deputata spune că ”generatia noua de securisti pare mai lipsita de scrupule, mai cinica, mai avida de bani si de putere” și că e nevoie de o reformă a SRI. Udrea consideră că moartea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a ajuns să fie considerată crimă tocmai din cauza implicării serviciilor secrete.

”Scandalul Hexi Pharma culminat cu moartea suspecta a lui Condrea, duce la apogeu criza de imagine a Serviciilor. Dupa un an si jumatate de insinuari ori acuzatii directe din partea unor persoane din apropierea ori chiar din interiorul lor referitoare la implicarea acestora, in special a SRI, in justitie, afaceri, politica, presa, societate civila, in acest moment o tara intreaga crede ca s-a ajuns la crima. Nu stiu daca vom primi vreodata un raspuns suficient de credibil care sa contrazica opinia cvasi generala despre moartea patronului Hexi Pharma, chiar daca in realitate ar fi fost un simplu accident rutier.

Citește și: SCANDAL SEXUAL în învățământ: Un profesor și o studentă au fost filmați făcând sex în sala de curs / VIDEO

Cert este ca s-a ajuns la paroxism si este nevoie de adevar privind activitatea Serviciilor si rolul lor in stat si societate, apoi de o reforma profunda si reala a acestora, cu asezarea lor in cadrul stramt al democratiei. Simplul fapt ca au fost lasati la vatra "securistii batrani" care au activat in vremea lui Ceausescu, nu a insemnat o reforma, atat timp cat retelele si practicile de interventie si influentare a domeniilor cheie ale societatii au fost preluate de "securistii tineri".

Ca si in politica, generatia noua de securisti pare mai lipsita de scrupule, mai cinica, mai avida de bani si de putere.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE Cum arată copilul al cărui cap a crescut de 3 ori în 2 ani și cântărește 9 kg

Inainte de a incerca ele sa reformeze ceva ( gen justitia, mediul de afaceri ori clasa politica si, chiar daca nu au nicio atributie constitutionala in acest sens!!!), Serviciile au nevoie ele insele de reforma.”, e mesajul Elenei Udrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.