Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea, declarație INCENDIARĂ despre Blaga: Mă pot chema oricând ca martor

Inquam Photos / Octav Ganea
elena udrea Inquam Photos

Copreședintele PNL Vasile Blaga a ajuns, luni dimineața, la sediul DNA pentru a fi audiat într-un dosar care vizează accidentul rutier produs de şeful Poliţiei Bihor, chestorul Liviu Popa, la volanul maşinii liderului PNL. Fostul ministru Elena Udrea a avut o reacție interesantă, făcând trimitere la calitatea de martor pe care copreședintele PNL o are în unul dintre dosarele acesteia.

Elena Udrea a declarat că deși a declarat în instanță că cel puțin o parte din banii pentru care este anchetată au ajuns la Vasile Blaga, la acea vreme lider PDL, nimeni nu este interesat să ducă investigațiile până la capăt și să îi tragă la răspundere pe toți cei implicați.

SURSE - PNL aduce procurorii în Parlament

„...Faptul că deși există o disjungere pentru a se afla unde s-au dus banii și toată lumea știe. Și eu am spus lucrul acesta și mă pot chema oricând martor, dacă doresc. O parte din bani au ajuns la domnul Blaga, la partid, desigur, în campanie, așa cum există denunțuri în dosar, însă nimeni nu este interesat să ia firul banilor. Deci, (...) dacă ideea este de justiție până la capăt, atunci ar trebui să răspundă toți cei care, într-un fel sau altul, au fost implicați”, a declarat Elena Udrea la sediul ÎCCJ.

Mircea Radu schimbă macazul: Veste incredibilă despre celebrul moderator

Nu este prima dată când liderul PNL ajunge în faţa procurorilor anticorupţie în calitate de martor. Ultima dată acesta a dat declaraţii pe 14 aprilie în dosarul „ANRP”. Pe 3 noiembrie 2015, Blaga a fost la DNA pentru a da declaraţii de martor în dosarul în care Elena Udrea este acuzată de finanţarea campaniei electorale din 2012 a PDL cu bani pe care i-ar fi primit de la omul de afaceri Bogdan Buzăianu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.