Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea SCAPĂ BOMBA: Florian Coldea și George Maior l-au REZOLVAT pe Adrian Năstase

adrian nastase

Fosta blondă de la Cotroceni, Elena Udrea, detonează bomba! Udrea a vorbit despre a doua condamnare la închisoare a fostului premier, Adrian Năstase. Năstase a fost condamnat la patru ani de închisoare în dosarul cunoscut ca "Zambaccian". O pedeapsă dispusă pentru că, în perioada 2002 - 2004, când a fost premier, ar fi primit, atât direct cât şi prin intermediul soţiei sale, Dana Năstase, foloase necuvenite în valoare de aproximativ 630.000 de euro, reprezentând contravaloarea unor bunuri importate din China şi cheltuielile aferente acestor importuri, precum şi contravalorea unor lucrări efectuate la imobilele lui din localitatea prahoveană Cornu şi din Bucureşti.

Citește și: Omul lui Băsescu aruncă bomba după condamnarea lui Udrea:'Dragnea și Tăriceanu nu scapă de pușcărie'

Pedeapsa venea la un an şi şase luni după o altă condamnare, la doi ani de închisoare cu executare primită de Năstase în dosarul cunoscut sub numele de "Trofeul calităţii", în care a fost acuzat în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru Preşedinţie din partea Partidului Social Democrat, el fiind atunci preşedintele PSD.

Citește și: Mesajul lui Traian Băsescu după condamnarea Elenei Udrea: Ce a DECIS fostul președinte

Udrea vorbește despre condamnarea din dosarul Zambaccian și spune că aceasta a venit după o serie de schimburi de bilețele de care nu au fost străini foștii lideri SRI, George Maior și Florian Coldea. " Sentinţa în al doilea dosar al lui Adrian Năstase s-a dat cu bileţele la domnul Maior şi la domnul Coldea. De la bileţele a pornit.", a spus Udrea la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, marți seara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.