Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea vrea să-și cumpere o Dacia ... ca a lui Basescu

Președintele PMP, Elena Udrea, a enunțat astăzi, într-o vizită la uzinile „Dacia Pitești”, măsurile necesare pentru sprijinirea acestei întreprinderi, unul dintre cei mai importanți exportatori ai României.

Planul Elenei Udrea include construirea autostrăzii Pitești –Sibiu, „esențială pentru evoluția companiei”, încurajarea programului „Prima mașină” și încheierea unui parteneriat dintre statul român și „Dacia Pitești”.

Sper că “Prima mașină” este mai mult decât o poveste electorală și chiar va fi un program pus în practică, astfel încât tinerii care își doresc o mașină, să poată apela la o Dacie”, a declarat Elena Udrea.

De asemenea, liderul PMP a propus ca instituțiile de stat să fie obligate, atunci când au nevoie de mașini pentru propria folosință, să achiziționeze automobile din producția internă.

Elena Udrea a asigurat conducerea uzinei „Dacia Pitești” de întregul său sprijin, declarând că ar dori să-și cumpere o Dacia Duster. “O Dacia Duster ar fi o investiție bună pentru cineva ca mine, care se pregătește de iarnă”, a spus Elena Udrea.

Amintim ca si presedintele Traian Basescu detine o masina Dacia Duster.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.