Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentar: Ponta vrea sa serbeze o zi neagra in istoria Romaniei

Europarlamentarul Cristian Preda il acuza pe premierul Victor Ponta ca vrea sa serbeze o zi neagra din istoria Romaniei - 27 aprilie, data motiunii de cenzura care a inlaturat Guvernul Mihai Razvan Ungureanu.

Daca Ponta cheama liberalii sa sarbatoreasca impreuna aceasta mare reusita a USL-ului, Preda il critica in termeni duri pentru aceasta initiativa, dar si pentru gestul de atunci.

"Victor Ponta cheamă la aniversarea a trei ani de la doborârea guvernului MRU. E motiv de bucurie pentru el. Nu mă miră. De fapt, 27 aprilie 2012 e momentul care a consacrat forța politică a trădătorilor din mai multe partide, care alcătuiau o majoritate dimineața și o alta seara, cu gândul nu la patrie, ci la alegerile care băteau la ușă. E și momentul de debut al unei mișcări politice care a destabilizat regimul, printr-o gravă criză politico-constituțională în vara lui 2012. În fine, ceea ce serbează mâine premierul e un stil politic, acel amestec de agresivitate și indolență, de impostură intelectuală și ineficiență administrativă, de populism și aroganță, un stil care a inundat spațiul public sub semnătura USL, pe care nu o mai asumă decât Victor Ponta. Iată de ce 27 aprilie e o zi neagră în istoria României...", a scris Cristian Preda pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.