Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Experiențe non-formale interculturale și educație pentru dezvoltare la Universitatea Europei de Sud

EU Citizens

Proiectul European Citizens, Global Citizens reunește la București 50 de tineri din România, Bulgaria, Grecia, Italia și Turcia, în perioada 31 iulie – 9 august 2015.

Proiectul este organizat de Fundația Lumina Instituții de Învățământ și are ca scop dezvoltarea de legături interculturale și descoperirea a ceea ce reprezintă cooperarea internațională, dezvoltarea sustenabilă și cetățenia europeană.

Cel mai important punct de pe agenda European Citizens, Global Citizens va fi conferința publica cu același nume, care va avea loc vineri, 7 august, ora 17:00, în sala Aula Magna a Universității Europei de Sud-Est Lumina.

Scopul proiectului European Citizens, Global Citizens este de a promova dezvoltarea sustenabilă în rândul tinerilor, precum și o serie de valori precum solidaritatea, dialogul intercultural, pacea și securitatea, înțelegerea reciprocă și Drepturile Omului.

În cadrul acestui proiect, participanții vor dezvolta o serie de resurse pe tematica evenimentului: mesaje video, blog post-uri, mesaje distribuite în social media pe tematica proiectului.

Nu în ultimul rând, workshop-urile, prezentările și simulările din program îi vor ajuta să înțeleagă cum pot fi cetățeni activi, europeni, cu o perspectiva globala asupra realității comune și implicați în soluționarea problemelor actuale.

European Citizens, Global Citizens este un proiect tip mobilitate de tineret implementat de Fundația Lumina Instituții de Învățământ, în parteneriat cu cinci organizații din Bulgaria, Grecia, Italia și Turcia, fiind finanțat de Uniunea Europeana prin programul Erasmus+. Mai multe informații despre proiect sunt disponibile pe site-ul proiectului la adresa erasmus.lumina.org și pe pagina de Facebook European Citizens, Global Citizens."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.