Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXPLOZIE în zona ambasadei SUA din Kabul! Autoritățile sunt în alertă. 14 VICTIME / FOTO & VIDEO

kabul

Cel puţin cinci persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte nouă au fost rănite într-o explozie survenită marţi la o bancă situată în apropiere de ambasada SUA ultrasecurizată din centrul capitalei afgane Kabul, relatează dpa, citează agerpres.ro

"O explozie a survenit în apropiere de piaţa Massoud din Kabul. Nu avem alte detalii", a declarat iniţial purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne afgan, Najib Danish.

Se complică lucrurile pentru Gigi Becali! ANP a sesizat Parchetul General. Latifundiarul riscă să ajungă din nou în închisoare


Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Najib Danish, a declarat ulterior agenţiei britanice de presă că deflagraţia s-a produs la intrarea într-o sucursală a Kabul Bank. 

"Pentru moment, există un mort, iar opt persoane au fost spitalizate", a declarat pentru AFP Waheed Majroh, un purtător de cuvânt al Ministerului Sănătăţii afgan. 

Deflagraţia s-a produs în jurul orei locale 10:00 (05:30 GMT) în faţa unei bănci unde personalul de securitate ar fi trebuit să vină şi să îşi ridice salariul înainte de mare sărbătoare musulmană Eid al-Adha.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.