Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Botoşani a bătut-o cu 2-1 pe Chiajna: Concordia, fără victorie în Liga I / VIDEO

FC Botoșani a câștigat disputa de pe teren propriu contra Concordiei Chiajna, scor 2-1, deși trupa antrenată de Costel Enache a evoluat pentru aproximativ un sfert de oră în inferioritate numerică. Ilfovenii au deschis scorul după 27 de minute de joc, când Batin a profitat de o neînțelegere în apărarea gazdelor și l-a învins pe Cobrea cu un șut din interiorul careului.

VIDEO CU GOLURILE

În partea secundă, Botoșaniul a avut nevoie de doar două minute pentru a întoarce rezultatul. Buș a egalat în minutul 53, cu un șut de la marginea careului mic, după o pătrundere excelentă a lui Moruțan pe partea dreaptă, iar Mihai Roman a adus gazdele în avantaj două minute mai târziu, după ce a marcat din poziție de unu la unu cu Bălgrădean. FC Botoșani a rămas în 10 oameni în minutul 78, când Olimpiu Moruțan a văzut al doilea cartonaș galben în urma unei simulări.

Chiajna a presat pe final, când Cristescu a cerut și un penalty pentru o intervenție a lui Cobrea, dar fără a influența tabela de marcaj. Echipa antrenată de Vasile Miriuță rămâne fără victorie în acest sezon din Liga 1, în timp ce Botoșani revine pe podium, pe locul secund, cu un punct peste CSU Craiova și Steaua și la trei în spatele lui CFR Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.