Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea: Destul cu lucrările de mântuială pe cheltuiala și timpul bucureștenilor

Gabriela Firea

Senatorul PSD, Gabriela Firea, candidat la funcția de primar al Capitalei, promite să renegocieze „la sânge” contractele cu firmele care asfaltează şi va impune condiţii drastice de penalizare în cazul nereabilitării străzilor în timp scurt.

„Şoferii din Bucureşti au numărat peste 1200 de gropi pe străzile din Capitală. Din 450 de intersecţii, 270 sunt echipate cu senzori, 170 sunt conectate la sistemul integrat pentru monitorizarea traficului şi doar 120 sunt funcţionale.

Soluţii există, dar pentru asta este nevoie de un primar puternic care să nu cedeze. Ca primar voi renegocia la sânge contractele cu firmele care asfaltează şi voi impune condiţii drastice de penalizare în cazul nereabilitării străzilor în timp scurt.

În primul an de mandat, voi dota flota de autobuze cu sistemul necesar pentru a solicita prioritate în intersecţii, voi extinde sistemul de monitorizare al traficului şi voi aduce personal calificat în centrul de comandă”, a declarat Gabriela Firea în cadrul unei declarații de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.