Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Geoană anunță un acord cu Victoria Nuland: SUA ordonă schimbarea rapidă a guvernului Ponta

geoana

Senatorul Mircea Geoană s-a întâlnit cu trimisul SUA, Victoria Nuland, și i-a împărtășit preocuparea sa de a dărâma actualul Guvern. Geoană susține că Victoria Nuland i-a dat OK-ul, singura solicitare a fost ca această schimbare să se facă foarte rapid.

”Evident că da. Noi vorbim de un nou început, dânsa vorbește de un nou început. Cum să fie un nou început cu un vechi Guvern.

Actuala guvernare are nevoie de o recredibilizare. Nu poți să spui că atât de multe acuzații de corupție îți poate permite un nou început.

I-am spus doamnei Nuland: dacă într-adevăr vrem ca România să aibă un nou început, avem nevoie de un nou Guvern, care să lucreze cu noul președinte.

Faptul că se agață actualii oameni din PSD de Ponta și de Dragnea asta înseamnă 10 ani de opoziție pentru PSD. Oricum președintele Iohannis își va construi majoritatea pe care o dorește în Parlament. În opinia mea, o astfel de construcție de tip german poate să meargă până la 2020.

I-am împărtășit doamnei Nuland preocuparea mea față de actualul Guvern. Doamna Nuland mi-a spus un singur lucru: este treaba dumneavoastră, am încredere în dumneavoastră o singură chestiune: să o rezolvați rapid!”, a declarat Mircea Geoană, la Adevărul Live.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.