Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Geoană: Pentru relația Ponta-Sova a fost sacrificată reputația României

geoana

Senatorul Mircea Geoana considera ca în cazul votului din Senat pentru Dan Sova interesele personale si de protejare a 'relatiei ombilicale' între premierul Victor Ponta si social-democrat au fost mai importante decât interesele PSD si ale tarii.

'Este, din pacate, înca un moment în care reputatia Senatului si a Parlamentului sufera. Este un vot cu un simbolism mai înalt decât alte momente similare pe care, din pacate, le-am mai vazut în Senat si în Camera Deputatilor. Din pacate pentru conducerea PSD si pentru relatia între Victor Ponta si Dan Sova, au fost sacrificate reputatia României, respectul de care ne bucuram sau pe care înca îl mai avem în fata partenerilor nostri europeni si transatlantici. Din pacate, interesele personale si interesele de protejare a relatiei ombilicale între Ponta si Sova au fost mai importante decât interesele PSD si decât interesele tarii', a declarat vineri Mircea Geoana la Institutul National de Statistica.

Senatorii au respins miercuri solicitarea privind retinerea si arestarea preventiva a social-democratului Dan Sova, acuzat de savârsirea a trei infractiuni de complicitate la abuz în serviciu în dosarul privind fapte de coruptie la companiile energetice Turceni si Rovinari.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.