Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, reacţie BOMBĂ după solicitarea ministrului Justiţiei în cazul liberărilor condiţionate

Gigi Becali

Recent, Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat că a solicitat hotărârile de amânare pentru toţi deţinuţii aflaţi în penitenciare şi că dacă se va constata existenţa unei practici neunitare va fi declanşată procedura de promovare a unui recurs în interesul legii. La auzul acestei veşti, Gigi Becali a reacţionat: ministrul poate rezolva totul foarte simplu, printr-o lege.

Citeşte şi: Accident teribil lângă Viena: 5 ROMÂNI au decedat, iar alți 2 sunt în stare gravă - FOTO

" Daca domnul ministru al Justitiei vrea sa rezolve problema asta o poate face simplu, printr-o lege. Adica cum: daca comisia din puscarie, din care face parte si un judecator de drepturi si libertati, atunci sa se dea o lege sa fie eliberat direct, fara sa se mai duca la doua instante. Asta trebuie sa faca domnul ministru, pentru ca aia stiu daca te-ai educat. De unde stie judecatorul? Si atunci vor iesi 5000 de detinuti chiar acum, care au eliberari amanate. Aici e dusmanie,e  rautate. Noi, Romania nu putem sa o facem mare cu dusmanie. (...) O sa merg la domnia sa si o sa ii mai spun niste lucruri pe care le poate rezolva pentru ca vad ca are suflet si vrea sa faca. Eu mai stiu lucruri pe care el nu le stie.", a spus Gigi Becali într-o intervenţie prin telefon la România TV.

Afaceristul a vorbit şi despre două cazuri celebre de deţinuţi care aşteaptă de luni bune eliberarea condiţionată: vărul său, Victor Becali, dar şi Mircea Băsescu.

"Varul meu, Victor, ca sa va spun asa, el a executat toata puscaria cu tot castigul. El are un an de puscarie in plus. (...) Pentru ce sa il tii pe Mircea? De 1 an si 3 luni trebuia sa fie eliberat. Voi il mai educati acum? Il distrugeti, ii distrugeti viata si sanatatea. Suntem tara de crestin ortodocsi sau de pagani? Varul meu are termen peste 2 luni acum. Nu poate rezolva nimeni decat judecatorul. Daca e definitiva, peste 3 luni el va intra in eliberare. Nu mai poate nimeni sa ii amane ca a facut toata puscaria. Zilele de castig se considera ca pedeapsa executata. A terminat puscaria, lasati omul acasa. Ce castigati ca distrugeti un om?", a conchis afaceristul.

Citeşte şi: MAE menţine activată Celula de Criză în cazul Uraganului IRMA. Precizări de ULTIMA ORĂ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.