Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu ii raspunde dur lui Dragnea dupa ce acesta a amenintat Guvernul si PNL

gorghiu

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu i-a raspuns marti presedintelui PSD Liviu Dragnea care a amenintat Guvernul si PNL-ul sustinand ca acestia ar avea o intelegere pentru contestarea legii alegerilor in doua tururi. Aceasta sustine ca actiunea demarata de Dragnea vine din teama acestuia ca legea alegerilor intr-un singur tureste neconstitutionala.

"Atacul la PNL și Guvernul României executat în mod repetat de Liviu Dragnea are două explicații simple: dorința de a acoperi ecourile eșecului înregistrat în tentativa sa de a limita dreptul la liberă exprimare și teama de alegeri în două tururi.

Îl informez pe domnul Dragnea că de alegeri și de rezultatul lor tot nu va scăpa, iar legea cenzurii îi va marca, în continuare, CV-ul politic, la fel ca și mituirea primarilor din fondul de urgență al Guvernului sau Ordonanța de preluare forțată a primarilor opoziției, în preajma alegerilor prezidențiale.

Faptul că PSD vrea să evite cu orice preț și cu orice mijloace o pronunțare a Curții Constituționale pe tema revenirii la alegerea primarilor în două tururi de scrutin demonstrează că PSD știe că actuala lege este neconstituțională, iar demersul PNL are mari șanse de a fi validat printr-o decizie a Curții", a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Dragnea ameninta Guvernul: Constituirea unui grup infractional se pedepseste cu inchisoare

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.