Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INEDIT - Vanghelie și-a lansat candidatura la parlamentare, în cel mai neașteptat loc

Vanghelie

Politicienii țin foarte mult la momentele simbolice, cum ar fi anunțarea unei candidaturi importante. Marian Vanghelie a anunțat că va candida la alegerile parlamentare din decembrie în ... sala de judecată.

Citește și: Marian Munteanu, lovitură neașteptată: a cooptat în partid un procuror vedetă

Marian Vanghelie a fost prezent luni la Curtea de Apel Bucureşti, alături de alţi doi inculpaţi din dosarul său de corupţie, pentru judecarea contestaţiilor la decizia Tribunalului Bucureşti de a le menţine măsura controlului judiciar. În faţa judecătorului, fostul primar din sectorul 5 al Capitalei a vorbit despre abuzurile care s-ar fi făcut asupra sa, din partea DNA, dar şi despre intenţia de a candida la parlamentare.

"Înţeleg rolul DNA, dar şi când vor răspunde aceşti oameni. Nu mă interesează să iau legătura cu martorii din dosar. Voi candida la alegerile parlamentare. Oamenii politici trebuie să se bată pentru a se stopa abuzurile DNA. Nu mă interesează să fug din ţară, vreau să îmi continui activitatea politică. Nu sunt campionul denunţurilor din România. Nu ştiu să fac denunţuri. Vreau să intru în normalitate", a declarat Vanghelie în momentul susţinerii cererii de ridicare a controlului judiciar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.