Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, la ÎNĂLȚIME: Administrația Prezidențială cumpără bilete de avion de peste 500.000 de euro

klaus iohannis avion

Preşedintele Klaus Iohannis şi angajaţii Administraţiei Prezidenţiale vor avea la dispoziţie bilete de avion pentru următorii patru ani.

Potrivit unui anunţ publicat în SEAP, Administraţia Prezidenţială încheie un contract acord cadru pentru servicii de transport aerian de călători în ţară şi străinătate.

Citește și: O firmă cunoscută i-a PLĂTIT lui Secureanu 470 de deplasări în valoare de peste 800.000 lei

Contractul va fi semnat de Administraţia Prezidenţială pentru o perioadă de patru ani, iar licitaţia acord cadru implică încheierea unor contracte subsecvente.

Valoarea estimată totală a contractului pentru eservicii de transport aerian de călători în ţară şi străinătate este de 2,33 milioane lei, respectiv aproximativ 518.000 euro, fără TVA, anunță Ziaruldeiasi.ro.

„Contractul acord-cadru este încheiat cu 2 agenţi economici. Atribuirea contractelor subsecvente se va realiza prin reluarea competitiei, ori de câte ori va aparea necesitatea organizării unor deplasari în ţară şi/sau străinătate, respectiv: zilnic, săptămânal sau lunar. (...). Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent care se anticipează că va fi atribuit pe durata acordului-cadru este de 20.000 lei fără TVA. Pe durata întregului acord cadru pentru servicii de transport aerian de călători în ţară şi străinătate se estimează achiziţionarea unui număr minim de 1 bilet şi maxim de 2500 bilete. Pentru un singur contract subsecvent dintre cele care urmează să fie atribuite pe durata acordului cadru pentru servicii de transport aerian de calatori în ţară şi străinătate se estimează achiziţionarea unui număr minim de 1 bilet şi maxim de 10 bilete”, conform anunţului de licitaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.