Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Isarescu desfiinteaza 'mandria' lui Victor Ponta

ponta isarescu

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu desfiinteaza 'mandria' premierului Victor Ponta - noul Cod Fiscal. Proiectul adoptata de Paralment a fost sustinut si laudat de Ponta inca de la inceputul elaborarii sale in Guvern. Insa relaxarea fiscala pe care acesta o aduce, inclusiv reducerea TVA la 19%, este considerata prea ambitioasa de Isarescu, cu atat mai mult cu cat si partenerii externi, Comisia Europeana si FMI si-au exprimat ingrijorarea fata de viabilitatea proiectului.

"Nu vedem încă date care să ne ajute pe noi să sprijinim măsurile de relaxare fiscală. Dacă o schimbare de deficit este de două procente, două puncte procentuale din 2015 până în 2016 nu sună deloc a credibilitate, adică sugrumi economia într-un an și apoi îi dai drumul? Nu vedem cum un program atât de ambiţios, atât de amplu, poate să devină credibil fără cooperarea partenerilor noştri internaţionali, şi cu atât mai mult în contraargument cu dânşii", a declarat Mugur Isarescu, potrivit Digi24.

Proiectul noului Cod Fiscal a fost trimis presedintelui Klaus Iohannis pentru promulgare. Acesta a re posibilitatea sa solicite o singura data reexaminarea acestuia, ulterior fiind obligat sa il promulge.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.