Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, atacuri INCENDIARE la Victor Ponta: amenință PSD cu procese

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, răspunde PSD cu aceeași monedă: îl verifică pe Victor Ponta la cele 7 case deținute împreună cu Daciana Sârbu.

”Nu îmi pare rău că am 6 case. Este adevărat că am aceste case, dar ceea ce nu spun Victor Ponta și PSD este că domnul Ponta are 7 case, asta este ceea ce nu spun ei”, a declarat Klaus Iohannis.

Toate imobilele mele la un loc fac cât apartamentul domnului Victor Ponta. Luați toate cele 6 case ale mele și verificați să vedeți că fac cât apartamentul domnului candidat Ponta”, a declarat Klaus Iohannis.

Întrebat despre acuzațiile PSD privind adopțiile ilegale de copii, Iohannis a precizat că ar putea lua în calcul intentarea unui proces pentru ”vorbitoarele lui Ponta”.

”Este o mizerie de nedescris! Domnul Victor Ponta nu a avut curajul să vină și să-mi spună el, în față, aceste lucruri și a trimis vorbitoarele la înaintare. Este o jignire la adresa mea și a familiei mele că se reiau aceste povești! Nici măcar aici nu au fost originale vorbitoarele domnului Ponta, pentru că pe aceleași teme am fost atacat și în anul 2000, când am candidat pentru prima dată la o funcție publică.

Prima dată am crezut că este o eroare! Am crezut că cei de la PSD își vor da seama că este o eroare și nu poți să vi cu o asemenea minciuni în campania electorală! Toate aceste minciuni mă afectează!

Mă gândesc la modul cel mai serios să intentez un proces de calomnie!”, a mai spus Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.