Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laurenţiu Reghecampf se ia de spanioli: 'Villareal a venit să joace la rezultat'

Laurentiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf s-a declarat mulțumit de atitudinea fotbaliștilor săi la meciul cu Villarreal, încheiat la egalitate, scor 2-2, deși susține că Steaua ar fi putut câștiga partida. "Sunt mulțumit de atitudine, a fost altceva decât la ultimele două partide, azi au muncit și puteam să câștigăm, dar trebuie să fim mulțumiți cu 1-1. Toșca nu s-a poziționat cum trebuie la gol.

Nu s-a jucat absolut totul, vor avea loc surprize. Trebuie să sperăm în continuare. Au venit să joace la rezultat. N-am văzut faza penalty-ului. De unde am fost eu, nu se vede clar acea fază. Prime avem dacă ne calificăm în primăvara europeană. Important e să ne distanțăm cât mai mult în campionat", a spus antrenorul Stelei la televiziunea Sport.ro. La conferința de presă susținută după meci, Reghecampf a oferit detalii despre accidentările lui Aganovici și Pintilii, menționând și perioada în care aceștia vor mai fi indisponibili.

"Aganovici probabil că va purta o lună de zile un bandaj, va mânca și va bea cu paiul. Are dublă fractură, iar acest lucru nu se poate reface în câteva săptămâni. La Pintilii trebuie să mai avem răbdare cel puțin o lună", a adăugat Reghecampf.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.