Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PNL, acuzat că a comandat emisiuni la Antena 3

antena 3

În interiorul PNL are loc un război total între lideri marcanţi ai partidului. Liberalii i-au retras sprijinul politic preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan. Dacă în filiala Cluj exista deja un război, după retragerea sprijinului pentru Seplecan lucrurile au explodat. Acuzaţii grave se lansează de ambele părţi, cu trimitere la afaceri şi familie.

Vezi şi: Război în PNL: 'Senatorul porno să-şi dea demisia. Stă capră la PDL'

Senatorul Alin Tişe, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj din partea PDL, îl acuză pe Seplecan că ar fi comandat o emisiune la Antena 3, în care să fie atacaţi el, Nicoară, Boc şi... Ioan Rus. Tişe îl numeşte pe colegul său de partid "oligofren analfabet".

"Președintele analfabet NaNaClub alias "io îs presedinte" a trecut la fapte grave. A comandat emisiuni de atac si discreditare la Antena 3 impotriva lui Rus, Nicoara, Boc si a mea. Săptămâna trecută a fost primul episod, iar săptămâna asta, vineri, va fi episodul II. Curat murdar. Nenorocitul analfabet a trecut la lucruri de nepermis. A trecut la chestiuni personale in dorința de a face rău nouă şi familiilor noastre. Foarte bine. Abia acum începem jocul. Rămâneți aproape ca sa vedeti cine este acest oligofren analfabet care se pretinde curat", scrie Alin Tişe pe Facebook.

Vezi şi: Oana Stancu face DEZVĂLUIRI despre ”Emil Boc şi Ioan Rus, capii aceleiaşi mafii de la Cluj” / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.