Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Live pe Plajă' - trei nopți de concerte incendiare pe plaja dintre Venus și Saturn

Iubitorii de muzică și distracție sunt invitați la sfârșitul acestei săptămâni la super-evenimentul "Live pe Plajă", organizat timp de trei zile pe plaja dintre Venus și Saturn.

Potrivit șefului Direcției de Turism din Primăria Mangalia, de vineri seara administrația locală împreună cu Europa FM oferă turiștilor și localnicilor trei nopți de concerte incendiare susținute de cei mai apreciați soliști și de trupe în vogă, pe tradiționala scenă de pe plajă, accesul publicului fiind gratuit.

Evenimentul muzical înlocuiește festivalul Liberty Parade, iar pe scenă vor urca în fiecare seară, de la ora 19,00, artiști consacrați ai momentului.

Conform programului, vineri 29 iulie, vor concerta: Smiley, Voltaj, Loredana, Fly Project, Adi Sână, Lidia Buble și DeMoga. Muzica bună va fi completată de un spectacol magic de lumini și lasere.

Sâmbătă 30 iulie, vor cânta live, mai bine de 5 ore, Delia, Carla's Dreams, Antonia, Andra, Vunk și Proconsul. Muzica live va răsuna până după miezul nopții.

Duminică, 31 iulie, vor continua în forță concertele Live Pe Plajă, cu Zdob și Zdub, Vița de Vie, Byron, Grimus și Robin and THE BACKSTABBERS. Spectaculoasa scenă va fi dotată cu un perete de 300 de ecrane LED, 280 de lumini inteligente și 400 de mii de wați de sunet.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.