Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea intervine în scandalul impozitului pe gospodărie: 'Aveţi răbdare'

stiripesurse.ro
dragnea liviu

Anunţul ministrului Finanţelor, Viorel Ştefan în privinţa impozitului pe gospodărie a provocat un val de reacţii dure în societate. Lumea e convinsă că este vorba despre o nouă taxă la stat. Şeful PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea respinge aceste concluzii şi spune că românii vor plăti mai puţin.

Citeşte şi: Liviu Dragnea îl AMENINȚĂ pe ministrul Justiției: 'Nu poţi beneficia de susţinere la nesfârşit'
"Noi avem în programul de guvernare o serie întreagă de deduceri pentru români. Ca să poată beneficia de acele deduceri, românii au nevoie să completeze nişte formulare, pe care le vor face consultanţii fiscali, pentru a le stabili care este venitul global, ca să poată beneficia de acele deduceri. Se dă, nu se ia. O să le explicăm şi pe astea foarte bine, nu sunt nici taxe în plus, nici impozite în plus, dimpotrivă, românul va plăti mai puţin", a spus Dragnea.
Citeşte şi: Liviu Dragnea: 'Am făcut o captură mare'
Liderul PSD a făcut un anunţ important şi în privinţa legii prevenţiei. "Legea prevenţiei trebuie să intre în vigoare în trimestrul trei.", a mai spus Dragnea. Legea salarizării va fi depusă în Parlament lunea viitoare, a anunţat, joi, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. "Am stabilit să depunem luni legea salarizării (în Parlament - n.r.). Totuşi, mâine (vineri - n.r.) nu cred că e mare aglomeraţie pe aici, prin Parlament. A fost foarte bine că a fost această perioadă. Foarte mulţi oameni au început să înţeleagă ce este în acea lege şi ceea ce ne-a interesat şi m-a interesat, ca legea să intre în Parlament după ce cea mai mare parte din societate înţelege ce e în ea, s-a realizat", a declarat Dragnea la Palatul Parlamentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.