Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea reacţionează după flagrantul ratat al DNA: 'Nu mă mai şochează nimic'

Inquam Photos / Liviu FLorin Albei
Dragnea DNA Inquam Photos

Cei de la Direcţia Naţională Anticorupţie, în parteneriat cu SRI, ar fi încercat să-l prindă în flagrant pe şeful PSD, Liviu Dragnea, în 2013, scrie luju.ro. Totul a fost însă ratat, iar acum au ieşit la iveală mai multe amănunte incendiare ale poveştii de acum patru ani de zile.

Mai multe detalii aici: Cum a vrut DNA să-i facă FLAGRANT lui Liviu Dragnea: Detalii INCENDIARE dintr-o notă SECRETĂ / DOC

Liviu Dragnea a reacţionat în direct după flagrantul ratat al procurorilor. Şeful Camerei Deputaţilor spune că nu este şocat, dar a ramas fără cuvinte. "Nu am ce să confirm. Doar am văzut acest document. Nu mă mai şochează nimic. O să văd ce fac. Mai multe nu am ce să spun. Nu mai ştiu ce să mai spun. Atâtea informaii şi zvonuri am auzit. Oameni care au fost forţaţi să spună lucruri despre mine. Dacă sunt adevărate aceste lucruri, înseamnă că e foarte grav. Dacă aşa se lucrează, ne apropiem de un stat poliţienesc. Poate e vorba doar de câţiva procurori cu obiceiuri ilegale. Cazul Negulescu a fost gestionat greşit de parchet. Acolo sunt ilegalităţi foarte grave.", a tunat Dragnea în direct la România TV, care a atacat din nou sentinţa din Dosarul referendumul, acolo unde a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

Citește și: Tudor Gheorghe, alături de doi foști miniștri: Nu am făcut compromisuri pentru nunți

"Motivarea de la dosarul referendumului e o minunăţie juridică.", a spus Dragnea.

Şeful PSD a anunţat că nu a fost invitat la bilanţul DNA de astpzi, dar a lansat un atac voalat la adresa instituţiei. "Nici PSD, nici ALDE nu intenţionează să afecteze capacitatea de acţiune a instituţiilor care au competenţe în domeniu. În egală măsură însă, legislaţia să fie clară să fie pusă în acord cu ce spune CCR.

Citește și: Escrocherie pe Facebook: Cum ți se fură totul

Nu am fost astăzi invitat la bilanţul DNA. A fost un gest de normalitate din partea directorului SRI să nu fie nici el prezent la bilanţul DNA. Directorul SRI duce instituţia spre apărarea siguranţei naţionale, ceea ce este foarte bine. Adevărul să se apropie de toată lumea, chiar dacă e plăcut sau neplăcut. Vă garantez că acest proces nu poate fi oprit chiar dacă suntem ameninţaţi unii dintre noi. Adevărul trebuie să iasă la iveală pentru toată lumea. Toate instituţiile statului trebuie să îşi facă datoria şi sunt sigur că preşedintele va respecta legea.", a încheiat Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.