Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, replică INCENDIARĂ pentru Klaus Iohannis

facebook.com
Liviu Dragnea PSD

Liderul PSD, Liviu Dragnea, îi răspunde președintelui Klaus Iohannis, după ce acesta l-a invitat pe Dacian Cioloș să se alăture PNL, dar a și precizat că l-a vedea premier și după 11 decembrie.

ULTIMA ORĂ: Iohannis îl vrea premier pe Cioloş şi după alegeri. Condiţia preşedintelui

”Președintele Iohannis ne-a spus astăzi că, pentru dânsul, nu contează rezultatul algerilor din 11 decembrie. Din declarația sa reiese că nu contează cum vor vota românii, ci doar cu ce partid va dori Dacian Cioloș să formeze viitorul guvern. Altfel spus, ceea ce decide amicul său e mai important decât ce vor decide mai bine de 18 milioane de români.

Îi reamintesc domnului președinte ce scrie în Constituția României pe care a jurat cu mâna pe Biblie că o va respecta: „Suveranitatea aparține poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere. Niciun grup și nicio persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu”.

Așadar, îi solicit Președintelui Iohannis să respecte Legea fundamentală a statului român și să se abțină de la a se implica în competiția electorală dintre partidele politice. Viitoarea guvernare va fi constituită așa cum vor hotărî cetățenii prin vot . Experimentul „Guvernul meu” a eșuat. Românii decid, prin vot, cine să conducă această țară și cine le poate crea un viitor mai bun.”, scrie Liviu Dragnea.

Vezi și: Dacian Cioloş, MESAJ de ULTIMĂ ORĂ pentru bugetari: Nu cred că e bine

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.