Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ DE TEATRU: Florin Iordache a votat pentru RESPINGEREA propriei ordonanțe

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Florin Iordache demisie

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a votat, marti, cu o larga majoritate, legea de respingere a controversatei ordonante de urgenta 13/2017, urmand ca raportul Comisiei sa intre astazi la vot in plen. Singurii care s-au abtinut au fost deputatii de la UDMR si ALDE.

21 de deputati din Comisia Juridica au votat in favoarea legii de respingere a OUG 13, inregistrandu-se doar 3 abtineri.

Printre cei care au votat pentru respingerea OUG 13 s-a numarat si fostul ministru al Justitiei Florin Iordache, initiatorul ordonantei, care este membru in Comisia Juridica.

Citește și: Victor Ponta, analiză sumbră: Ce ghinion pe țara asta!

În timpul dezbaterilor din Comisia juridică, deputatul PNL Ioan Cupşa a arătat că deputaţii trebuie să fie atenţi să nu „vulnerabilizeze” legea de respingere a OUG 13 la o eventuală „critică de neconstituţionalitate”, motiv pentru care liberalii propun ca textul să fie amendat.

„În afară de faptul că trebuie adoptate împreună cele două legi de respingere, respectiv de adoptare a unei ordonanţe, trebuie să fim atenţi să nu vulnerabilizăm legea de respingere a OUG 13 la o eventuală critică de neconstituţionalitate. Aşadar, PNL susţine că textul de la Senat trebuie modificat, trebuie amendat şi drept urmare vom formula două amendamente”, a afirmat liberalul.

El a spus că PNL propune ca textul legii de respingere a OUG 13 să cuprindă faptul că actul şi-a încetat aplicabilitatea la data intrării în vigoare a OUG 14.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.