Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură grea pentru Călin Popescu Tăriceanu, în fața instanței

Tariceanu

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, suferă o înfrângere neașteptată în fața instanței de judecată. Curtea de Apel București a decis rejudecarea dosarului în care Tăriceanu fusese păcălit de un samsar de mașini și a trimis dosarul la Judecătoria Sectorului 6, din București.

Război total pe scena politică: Opoziţia vine cu un nume bombă pentru poziţia de premier

"Respinge, ca nefondate, excepţiile inadmisibilităţii şi tardivităţii apelului declarat de inculpatul Kocsis Zsolt, invocate de reprezentantul Ministerului Public şi apărătorul ales al părţii civile Popescu - Tăriceanu - Călin - Constantin - Anton. În temeiul art.421 pct.2 lit.b din Codul de procedură penală, admite apelurile declarate de inculpatul Kocsis Zsolt şi partea civilă  Popescu - Tăriceanu - Călin - Constantin - Anton împotriva Sentinţei penale nr.142 din data de 21 martie 2017, pronunţată de Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti în Dosarul nr.13147/303/2016. Desfiinţează, în întregime, sentinţa penală apelată şi dispune trimiterea cauzei spre rejudecare la prima instanţă, Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti", se arată în decizia instanţei, informează Agerpres.

Curtea de Apel București a desființat toate actele procedurale efectuate de prima instanţă începând cu data de 08 noiembrie 2016.

În primă instanţă, bărbatul a fost condamnat la şase luni de închisoare şi a atacat decizia.

Al doilea om în stat a fost păcălit de un samsar de mașini. Totul s-a întâmplat în anul 2012. Călin Popescu Tăriceanu i-a dat prin transfer bancar bani pentru o mașină de lux.

Samsarul i-a trimis poze cu mașina pe adresa de mail a șefului ALDE iar acesta, fără să stea pe gânduri, a dat 14.500 de euro. Când să primească limuzina, Călin Popescu Tăriceanu a avut parte de o surpiză neplăcută. Acesta a fost contactat de samsar care i-a spus ca pe teritoriul Germaniei masina s-a defectat si ca trebuie returnata proprietarului pentru a fi returnata si abia apoi va fi adusa in Romania, lucru care nu s-a mai întâmplat. Mai mult, după verificări făcute de autorități, s-a descoperti că mașina nici măcar nu a existat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.