Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură teribilă pentru Udrea: a racolat praful de pe tobă

Udrea anunța că a luat întreaga filială a PNL Mehedinți și organizația Forța Civică de la Caraș-Severin.  Citește și: Lovitura de teatru a Elenei Udrea: Filiale intregi ale PNL vin spre PMP Surse din PNL Caraș ne-au declarat că nici nu se pune problema ca Elena Udrea să fi luat organizația Forța Civică. ”Forța Civică are protocol cu PDL și sunt membri integrați în PDL. Nici nu se pune problema”, ne-au spus sursele noastre. De asemenea, Udrea este contrazisă și de vicepreședintele PNL, Virgil Popescu, cel care dă asigurări că organizația PNL Baia de Aramă nu a trecut la PMP, ba din contră.

”Declarația consilierului local al orașului Baia de Aramă, Cosmin Bobic, cum că întreaga organizație PNL Baia de Aramă ar fi trecut la PMP nu este decât o minciună și un act de dezinformare deliberată pe care Elena Udrea și PMP încearcă să le inducă în precampania electorală. După ce sub conducerea lui Bobic organizația PNL Baia de Aramă a obținut un scor de aproape 9 procente la alegerile europarlamentare, cu mult sub scorul obținut de organizația județeană, am propus în ședința din iunie a BPT Mehedinți dizolvarea întregii conduceri și preluarea atribuțiilor de președinte interimar al PNL Baia de Aramă de către dl profe‎sor Ioan Cojocaru, consilier local al CL Baia de Aramă, propunere adoptată în unanimitate.

 Am vorbit cu d-l Cojocaru, actualul nostru președinte interimar, după ce am citit comunicatul PMP, acesta spunându-mi că ‎este membru din 1990 al PNL și nu va pleca niciodată la alt partid cum de altfel nici alți colegi de ai noștri din organizație nu au plecat. Plecarea d-lui Bobic cu încă 2-3 membri nu înseamnă că întreaga organizație a plecat și nu înțeleg de ce a ales să mintă în loc să ne spună bărbătește că vrea să plece la alt partid. Aștept să își dea demisia și din Consiliul Local Baia de Aramă, poziție care o ocupa datorita PNL și nu PMP.

Și dacă tot a venit vorba de organizații, țin să anunț pe aceasta cale că organizația PMP a comunei Livezile a trecut la PNL, președinta organizației, dna Vica Șerban fiind primită în PNL în aceeași ședință din iunie a BPT Mehedinți. În prezent fiind în discuții avansate cu mai mulți membrii PMP ce doresc să părăsească partidul d-nei Udrea de la Mehedinți și să se înscrie în PNL”, a declarat Virgil Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.