Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Macovei încearcă o lovitură la Capitală/ UPDATE

F. P.
monica macovei m10 agerpres

Partidul M10, condus de eurodeputata Monica Macovei, îşi anunță astăzi candidatul la Primăria București, într-o conferinţă de presă organizată de la ora 13. Numele candidatului a fost ţinut secret până acum, dar la bursa zvonurilor a apărut un nume prin care M10 ar da o adevărată lovitură.

Potrivit unor zvonuri din lumea politică, Monica Macovei va anunţa, la ora 13, că M10 îl aruncă în lupta pentru Primăria Capitalei pe Ciprian Ciucu, director de programe la Centrul Român de Politici Europene şi preşedintele Consiliului Naţional de Integritate, organism care supraveghează activitatea Agenţiei Naţionale de Integritate.

Ciucu are experienţă în sectorul non-profit, unde a lucrat pentru organizaţii cunoscute precum "Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile", "Centrul Educaţia 2000+ (Soros Open Network)". A acordat consultanţă în cadrul mai multor proiecte de asistenţă tehnică (Banca Mondială, Comisia Europeană, USAID, DfID, Unicef, Matra) pentru diferite agenţii şi ministere din România şi Republica Moldova.

O altă variantă vehiculată este cea ca însăşi Monica Macovei să candideze la Capitală, pentru a ridica scorul partidului.

NOTĂ: Articolele din categoria zvonuri nu prezintă informaţii verificate din mai multe surse. Cât de adevărat este acest zvon urmează să aflăm după ora 13.

UPDATE: Informaţia prezentată la nivel de zvon de stiripesurse.ro s-a adeverit: Ciprian Ciucu este candidatul M10 la Primăria Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.