Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL - Macovei a anunţat candidatul M10 la Primăria Capitalei

facebook.com/ciprian.ciucu
ciprian ciucu

Informaţia prezentată la nivel de zvon de stiripesurse.ro s-a adeverit: Ciprian Ciucu este candidatul M10 la Primăria Capitalei. Monica Macovei a făcut anunţul duminică, într-o conferinţă de presă.

"Ciprian Ciucu fondează instituţii, Ciprian Ciucu construieşte, are viziune şi nu se lasă până când viziunea lui nu este pusă în practică. Ciprian Ciucu va reuşi, eu nu am niciun dubiu. Va reuşi să facă din Bucureşti un oraş în care vom trăi relaxaţi şi atunci când suntem şoferi, şi atunci când suntem pietoni, şi atunci când ninge, şi atunci când plouă, şi atunci când ne ducem în parc, şi atunci când suntem supăraţi, când vin facturile la gaz, apă şi electricitate prea mari. Şi atunci vom zâmbi pentru că împreună cu Ciprian acele facturi nu vor fi supraîncărcate. Toate acestea sunt în programul lui, se pricepe la ele, ştie să le facă, vrea să le facă, o să le facă", a declarat europarlamentarul Monica Macovei la conferinţa de lansare a candidaturii lui Ciucu la Primăria Capitalei, potrivit Agerpres.

Monica Macovei a subliniat faptul că Ciprian Ciucu este preşedintele Consiliului Naţional de Integritate şi aceasta este o mare dovadă de integritate. 

"Ciprian Ciucu este cinstit şi competent, ca şi mine, poate şi de asta ne-am adunat, împrietenit şi, revenind la integritate, Ciprian Ciucu va da de pământ cu toată mafia din Primăria Capitalei", a spus Monica Macovei. 

Eurodeputatul a precizat faptul că Ciprian Ciucu este candidat independent la Primăria Capitalei susţinut de Partidul M10. 

"M10 şi eu, ca preşedinte, avem valori compatibile cu Ciprian Ciucu: cinstea, corectitudinea, anticorupţia şi determinarea", a adăugat Monica Macovei.

Ciprian Ciucu este director de programe la Centrul Român de Politici Europene şi preşedintele Consiliului Naţional de Integritate, organism care supraveghează activitatea Agenţiei Naţionale de Integritate.

Ciucu are experienţă în sectorul non-profit, unde a lucrat pentru organizaţii cunoscute precum "Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile", "Centrul Educaţia 2000+ (Soros Open Network)". A acordat consultanţă în cadrul mai multor proiecte de asistenţă tehnică (Banca Mondială, Comisia Europeană, USAID, DfID, Unicef, Matra) pentru diferite agenţii şi ministere din România şi Republica Moldova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.