Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAE a informat OSCE despre măsurile luate pentru organizarea alegerilor parlamentare

Secretarul de stat Ioan Buda i-a informat, marţi, pe experţii Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE) despre calendarul activităţilor organizatorice privind desfăşurarea alegerilor din 11 decembrie, se arată într-un comunicat al Ministrului Afacerilor Interne (MAI) transmis agerpres.

"Secretarul de stat chestor general de poliţie Ioan Buda s-a întâlnit, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, cu membrii Misiunii de evaluare a necesarului pentru o eventuală misiune de observare a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE/ ODIHR) a alegerilor parlamentare din acest an. În cadrul discuţiilor au fost abordate aspecte legate de atribuţiile MAI în organizarea acestor alegeri", se arată în comunicatul de presă.

Citește și: N-ai mai văzut așa miri! Mireasa, ca mireasa, dar mirele… / FOTO

În acest context, secretarul de stat al MAI a prezentat măsurile întreprinse la nivelul Instituţiilor Prefectului, precum şi Planul general de măsuri privind menţinerea şi asigurarea ordinii şi siguranţei publice, premergător şi pe timpul desfăşurării alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor.

Citeşte şi: Se anunță 'SFÂRȘITUL' erei Laura Codruţa Kovesi în fruntea DNA: 'Va fi detronată'

Delegaţia OSCE a primit informaţii despre calendarul activităţilor organizatorice aprobat prin Hotărâre de Guvern, inclusiv despre unele aspecte tehnice, cum ar fi modalitatea în care se realizează actualizarea listelor electorale permanente, pentru Registrul electoral gestionat de către Autoritatea Electorală Permanentă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.