Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAI: Peste 1.000 de cereri de pașapoarte preluate luni la nivelul celor trei sedii funcționale în Capitală

Pasaport-Romania-950

Un număr total de 1.024 de cereri pentru eliberarea pașapoartelor simple temporare au fost preluate luni, până la ora 14,00, la nivelul celor trei sedii funcționale din București, și au fost eliberate 820 de pașapoarte, au declarat pentru AGERPRES reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne.

Potrivit surselor citate, în noul sediu al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple București, deschis luni într-un centru comercial de pe bd. Timișoara nr. 26, au fost preluate 700 de cereri și au fost eliberate 104 pașapoarte.

Citeşte şi: Sediul ISU Alba, mansardat şi reabilitat printr-o investiţie de 1,8 milioane de lei

La ghișeele din Pipera au fost depuse 224 de cereri și au fost emise 216 documente, în timp ce în sediul din Amzei au fost înregistrate 100 de cereri și au fost emise 500 de pașapoarte.

Premierul Mihai Tudose a vizitat, luni dimineață, noul sediu al Serviciului de Pașapoarte din centrul comercial Plaza România din București, calificând noul spațiu drept unul modern. "Am văzut un spațiu modern, un lucru foarte bun. Și dacă au de așteptat oamenii 20 de minute — o jumătate de oră, mediul este ok: au unde să stea la o cafea, să mănânce, temperatura, ambientul este în regulă, nu stau în soare, într-o curte. Este în regulă. În sfârșit, un semn de civilizație. Încă o dată felicitări", a declarat Tudose, conform Antena 3.

Citeşte şi: Reprezentanţi ai ISU Alba, Braşov şi Ialomiţa participă la concursul 'Cel mai Puternic Pompier', desfăşurat în Ungaria

Prefectul Capitalei, Adrian Petcu, prezent și el la deschiderea noului sediu, a spus că sunt deschise în noul sediu 20 de ghișee și vor rămâne funcționale alte nouă ghișee în sediul din Pipera și șase în Amzei.

La solicitarea ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, programul de lucru a fost prelungit la aceste servicii pentru luna august. Activitatea cu publicul se va desfășura în fiecare zi lucrătoare de la ora 8,30 până la ora 18,30. Programul normal pentru depunerea documentelor și ridicarea pașapoartelor este între orele 8,30 și 16,30 în zilele de luni, miercuri, joi și vineri, respectiv 8,30 — 18,30 pentru ziua de marți.

Citeşte şi: Partizani ucişi în lupta cu Securitatea, deshumaţi într-o acţiune a IICCMER .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.