Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu iese la atac: 'Zeci de mii de cetăţeni au fost ignoraţi'

Inquam Photos / Adel Al-Haddad
Inquam Maia Sandu

Comisia Electorală Centrală şi-a demonstrat deplina complicitate la legalizarea fraudei electorale, consolidând în acest mod regimul anticetăţenesc. Astfel a comentat lidera PAS, Maia Sandu, aprobarea reuzltatelor finale a scrutinului electoral de către CEC din Republica Moldova.

„Comisia Electorală Centrală şi-a demonstrat deplina complicitate la legalizarea fraudei electorale, consolidînd astfel regimul anticetăţenesc. CEC a ignorat, în mod cinic, zeci de mii de cetăţeni care nu au putut vota din cauza obstacolelor create tot de autorităţi”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Fosta ministră a Educaţiei susţine că toate contestaţiile depuse atât de diasporă, cât şi de PAS au fost neglijate. „Contestaţia depusă de noi, precum şi cele depuse de mii de cetăţeni din diasporă la CEC au fost, din nou, neglijate. Aşa cum a procedat anterior şi cu sesizarea privind finanţarea PSRM din Bahamas şi cu cea privind finanţarea ilegală a Partidului Democrat”, a subliniat Sandu. „Vom contesta în justiţie şi la Curtea Constituţională toate încălcările Constituţiei şi ale Codului electoral”, a conchis lidera PAS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.