Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcelo Bielsa, suspendat de la conducerea tehnică a echipei Lille

www.bbc.co.uk
Marcelo Bielsa

Conducerea clubului Lille a decis, miercuri, suspendarea din funcţie a antrenorului principal, argentinianul Marcelo Bielsa, fără preciza motivul acestei decizii, informează lequipe.fr.

"Lille a decis suspendarea domnului Marcelo Bielsa din funcţia de antrenor în cadrul unein proceduri demarate de club", a anunţat gruparea, conform News.ro.

Citește și: Neymar și Cavani au urcat pe locul secund în clasamentul golgheterilor Ligii Campionilor, după ce PSG a umilit-o pe Celtic

Potrivit presei franceze, motivul suspendării lui Bilesa ar fi legat de faptul că antrenorul a plecat în Chile fără să anunţe clubul, după a şaptea înfrângere suferită în campionat, scor 0-2, cu Amiens, duminică, în deplasare. Bielsa a mers în Chile pentru a fi alături de un prieten foarte bun, Luis Maria Bonini, fost preparator fizic al naţionalei chiliene, grav bolnav.

Lille este antrenată de Bielsa din vară. Sub conducerea tehnicianului de 62 ani, Lille a înregistrat trei victorii, trei rezultate de egalitate şi şapte înfrânngeri, cu care ocupă loc de retrogradare, 19 (12 puncte în 13 etape), în Ligue 1.

Dacă va fi demis, Bielsa va fi al patrulea antrenor care îşi pierde postul în acest sezon în prima ligă franceză, după Philippe Hinschberger (Metz), Christian Gourcuff (Rennes) şi Oscar Garcia (Saint-Etienne).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.