Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj pentru Raed Arafat din partea unui tată care şi-a pierdut fiul în Colectiv: 'Puteţi răspunde'

raed arafat

Mesaj cutremurător al unui tată care şi-a pierdut fiul în incendiul din Clubul Colectiv. Eugen Iancu a scris pe facebook un text incredibil care se adresează şi secretarului de stat, Raed Arafat.

"Am văzut un loc unde au murit 60 de tineri lăsaţi în uitare şi am văzut cum un stat corupt, mincinos, hoţ, laş, ticălos trece peste orice, trece peste cadavre, trece peste suferinţe şi merge mai departe, pentru că nu este aşa? Bărbaţii puternici merg mai departe. Doar nu o să ne împiedicăm de câţiva besmetici arşi", crede Eugen Iancu şi adaugă: "noi trebuie să facem bani în continuare".

Citeşte şi: Un PSD-ist lansează o ipoteză şocantă în cazul incendiului din Colectiv: 'Mână criminală'

Asta spune un tată care şi-a pierdut fiul de numai 25 de ani în incendiul de la Colectiv. Tatăl lui Alexandru Iancu scrie în postarea sa că "a avut o zi de duminică normală. Activităţi pe care taţii le au cu băieţii lor. Am fost la cimitir, unde mi-am certat băiatul pentru faptul că a ales muzica, jocul pe calculator, prietenia unor tineri asemeni lui, pentru că nu a înţeles că în ţara asta supravieţuiesc doar cei ce ştiu să se lupte, să fie puternici, să calce peste cadavre," povesteşte acesta.

Citeşte şi: Andrei Pleşu spune tot despre guvernul lui Dacian Cioloş: 'Aveţi răbdare'

Eugen Iancu îşi aminteşte că îl apăra pe Arafat, dar apoi a aflat că băiatul lui a ajuns la spital dus de doi prieteni cu maşina personală, pentru că salvările prezente nu au vrut să îl ia, deoarece considerau că nu este foarte grav. "Cum au aflat ei asta şi de ce copilul meu a murit după trei săptămâni(...)? Îmi poţi răspunde, domnule Arafat?" mai întreabă tatăl lui Alexandru.

Citeşte şi: Şpaga luată în rate, investită profitabil de Şova

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.