Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Micul Iohannis' - director de aeroport, acum nou lider PNL

pnl nou sigla

"Micul Iohannis", asa cum l-a 'alintat' co-presedintele PNL Alina Gorghiu, a devenit duminica noul lider al PNL Iasi. Este vorba despre directorul Aeroportului Internaţional Iaşi, Marius Bodea, candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ.

La eveniment a fost prezent şi Ioan Bălan, vicepreşedinte PNL la nivelul regiunii Nord-Est.

''Aici, la Iaşi, aveţi un candidat extraordinar. (...) Nu e suficient să o ştiţi doar voi şi să o ţineţi înăuntrul PNL. Lucrul acesta trebuie să-l afle toţi ieşenii'', a spus Ioan Bălan.

Marius Bodea a arătat că pentru el este o mare provocare să reclădească încrederea ieşenilor în clasa politică.

"Mereu am crezut că viitorul nu este un dat, că este rezultatul acţiunilor noastre, iar viitorul nostru comun depinde de cum vom înţelege să răspundem la provocările actuale. Cea mai mare provocare astăzi este, pe de-o parte, reclădirea încrederii între clasa politică şi cetăţeni, iar, pe de altă parte, schimbarea adevărată în administraţia ieşeană'', a susţinut el.

El a arătat că îşi doreşte un oraş european. ''Ne dorim cu toţii să avem transparenţă, profesionalism. Apelul de azi a fost sincer, către toate elitele acestui oraş, către specialiştii şi tehnicienii care pot pune umărul la reconstrucţia comunitară, să vină alături de PNL Iaşi. Vrem să le reprezentăm gândurile, dorinţele şi să făurim un oraş european", a susţinut Marius Bodea, noul preşedinte al organizaţiei municipale Iaşi a PNL.

În vârstă de 40 de ani, economist de profesie, Marius Bodea este din 2012 preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Iaşi. În perioada 2005 - 2007, el a fost prefect al judeţului Iaşi.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.