Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, anunț CRUCIAL după întâlnirea cu secretarul general al NATO: Va fi semnat un contract important cu o firmă americană

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose a anunţat că, marţi, va fi semnat un contract important cu o firmă americană, care va produce armament în România, în colaborare cu o firmă românească.

„Mâine, vom semna un contract important cu o firmă americană, care va produce armament în România, în colaborare cu o firmă românească, tot ca un angajament pe termen lung despre prezenţa României în NATO şi ceea ce va însemna şi sperăm că va însemna, în continuare, în această zonă a Europei, pe flancul estic şi în Balcanii de Vest, ca un pilon de stabilitate şi ca un partener strategic recunoscut - şi vă mulţumim pentru asta - al Alianţei Nord-Atlantice", a declarat Tudose, după întrevederea avută cu secretarul general al NATO.

Tăriceanu, nemulțumit de relația cu Mihai Tudose: 'Simt nevoia unor întâlniri mai dese cu primul ministru'. Reacția PSD

De asemenea, premierul a afirmat că organizarea, la Bucureşti, a sesiunii anuale a Adunării Parlamentare a NATO reprezintă o declaraţie a Alianţei despre ceea ce înseamnă România pentru NATO. 

„Îi mulţumesc şi pe această cale pentru vizita în România, pentru alegerea Bucureştiului ca loc de desfăşurare a Adunării Parlamentare NATO. O considerăm ca pe o declaraţie a Alianţei despre ceea ce înseamnă România pentru NATO, dar şi ceea ce înseamnă NATO pentru noi", a mai spus şeful Executivului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.