Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, premiat, după ce a fost făcut PRAF de partid: ZERO măsuri îndeplinite

mihai tudose

Mihai Tudose este varianta cu care liderii PSD se vor prezenta la Cotroceni, la consultările cu președintele Klaus Iohannis. Ministru al Economiei în guvernul Grindeanu, Tudose este unul dintre cei care nu au trecut testul la raportul de evaluare al PSD, în dreptul Ministerul Economiei având zero măsuri îndeplinite. Trebuie menționat că Mihai Tudose a devenit ministru al Economiei în luna februarie.

Citește AICI tot raportul de evaluare al PSD pentru guvernul Grindeanu.

În domeniul "Politici macroeconomice. Fiscalitate. Buget" sunt 40 de măsuri neîndeplinite, patru — realizate parțial și 17 măsuri îndeplinite. Una dintre măsurile îndeplinite este legea salarizării unitare adoptată de Parlament — negocierea legii și creșterea bugetului pentru salariații bugetari cu 32 miliarde lei (plus 56%) până în 2020.

Citește și: Cine este Mihai Tudose, premierul PSD: legături STRÂNSE cu serviciile secrete/PROFIL

De asemenea, s-a adoptat în Parlament eliminarea CASS pentru pensionari și a impozitului pe venit pentru pensiile mai mici de 2.000 de lei, precum și eliminarea a 102 taxe fiscale.

Printre măsurile neîndeplinite se numără Codul economic al României, reducerea TVA de la 20% la 18%, impozit zero pentru veniturile mai mici de 2.000 de lei pe lună.

În domeniul Economie sunt 17 măsuri neîndeplinite, două măsuri realizate parțial și zero măsuri îndeplinite. Măsurile realizate parțial se referă la Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții și la Fondul Național de Dezvoltare. Între măsurile neîndeplinite se află programul pentru atragerea de investiții străine cu valoare adăugată mare, care trebuia să înceapă în 2017.

 

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.