Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Voicu (PNL): 'O alianţă cu Traian Băsescu este una toxică'

PNL

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Slatina, că "o alianţă cu Traian Băsescu este toxică" şi că niciun partid nu ar trebui să se alieze cu PMP. Întrebat despre posibilitatea unei alianţe între PNL şi PMP în vederea guvernării, Voicu a spus: "PMP nu va face pragul electoral, nu există niciun fel de şansă în opinia mea, şi, în al doilea rând, eu vă spun foarte ferm că o alianţă cu Traian Băsescu este una toxică şi este o alianţă care nu trebuie făcută, după părerea mea, de nicio forţă politică. Mi-e teamă că PSD va face alianţă cu Traian Băsescu, dar eu mi-aş dori ca niciun partid politic să nu facă alianţă cu Traian Băsescu, astfel încât acest subiect să fie închis definitiv în România".

Mihai Voicu a amintit că, în timp, după 1990, PNL a făcut alianţe care au avut ca obiectiv şi finalitate "apărarea democraţiei". "Istoric, toate alianţele, în care a intrat PNL după 1990 încoace, au avut un obiectiv şi o finalitate, că vorbim de apărarea democraţiei din România, că vorbim de Convenţia Democratică, (...), că vorbim de Alianţa DA, (...), că vorbim de USL - care a luptat împotriva lui Traian Băsescu, (...), la acel moment pericol pentru democraţia din România, sau că vorbim de acea alianţă formată în jurul susţinerii preşedintelui Klaus Iohannis, care s-a transformat într-o fuziune, care la fel, a avut un scop democratic şi toate aceste alianţe au şi câştigat alegerile. Ne-am despărţit de PSD când acesta a deturnat obiectivele acelei alianţe. Eu spun că am intrat în USL cu un obiectiv care era de interes naţional la acel moment - să îl blocăm pe Traian Băsescu - şi am reuşit, însă am constatat, după foarte scurt timp, că în PSD nu am fi putut să avem un partener pe termen lung pentru că acest partid nu doreşte decât totul pentru sine", a adăugat vicepreşedintele PNL, conform Agerpres.

Mihai Voicu s-a aflat, joi, în campanie electorală în judeţul Olt, pentru susţinerea candidaţilor liberali din acest judeţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.