Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Justiţiei se răsteşte la reporteri: 'Se întâmplă aşa ceva în ţară?'/ VIDEO

raluca pruna

Pentru a doua oară în ultimele zile, Raluca Prună, ministrul Justiţiei, a arătat grave probleme de atitudine în relaţia cu presa. Mereu nervoasă, Raluca Prună comunică în stilul răstit al unui patron de sclavi. S-a întâmplat săptămâna trecută, la şedinţa CSM, s-a întâmplat şi miercuri, 3 februarie.

Ministrul Justiţiei a precizat miercuri că urmează să discute cu reprezentanţii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) pentru declanşarea procedurilor de desemnare a unui nou procuror general. Raluca Prună s-a arătat foarte deranjată de întrebările repirterilor prezenţi, cărora le-a răspuns pe un ton superior: "Va fi o procedură transparentă, deschisă. (...) Am discuţii informale cu CSM joi şi imediat voi declanşa (procedura - n.r.). (...) Avizul CSM nu este consultativ. Este un aviz... N-am lansat procedura. Vă puteţi imagina că am nişte candidaţi înainte să lansez o procedură?! Se întâmplă aşa ceva în ţară în legătură cu orice procedură?!"

Întrebată dacă i-a dat lui Niţu opţiunea să demisioneze, ea a răspuns: "Nu i-am dat nicio opţiune domnului Niţu. Îl felicit pentru hotărârea pe care a luat-o." 

Tiberiu Niţu a anunţat marţi că demisionează din funcţie "ca un gest de responsabilitate şi onoare", după ce numele său a apărut în scandalul legat de folosirea coloanei oficiale. Bogdan Licu, prim-adjunct al procurorului general, va asigura interimatul la conducerea Ministerului Public.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.