Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mișcarea PSD: Batjocorește-l pe alegător!

dragnea-ponta1

Partidul lui Dragnea e primul care a înțeles mesajul străzii. În politică trebuie să-ți faci praf adversarul politic, chiar cu prețul nefericirii alegătorilor. Cel puțin așa a ajuns din gură în gură mesajul din Piața Universității până la sediul din Kiseleff.

De facto, PSD a pierdut majoritatea. Se pregătește de Opoziție acerbă la guvernul lui Iohannis. Oprea a sărit în cealaltă barcă, ungurii abia așteptau și ei să se pună la masa cea lungă cu palinka și gulaș.

Cum s-au gândit Dragnea și Zgonea să marcheze intrarea în Opoziție? Aflăm imediat. Ponta, cel alungat de stradă, a patentat metoda chiar în acest an, e drept, plagiindu-l nerușinat pe Tăriceanu 2008.

PSD a trecut în Comisia de Muncă un amendament prin care salariile bugetarilor se măresc de la 1 decembrie 2015 cu 10%. Impactul e uriaș. De unde bani? Asta deja nu mai e problema PSD și nici măcar a lui Ponta, cel desprins de mult de imaginea partidului. E problema noului guvern și noii majorități.

Mâine amendamentul intră în plen la vot final. Astăzi, anunțând noul premier tehnocrat, se consfințește și viitoarea majoritate parlamentară în jurul PNL. Probabil cu UDMR și UNPR. Primul test al noului guvern cu această majoritate va fi mâine.

Previzibil, o majoritate care sprijină un premier tehnocrat, adică, unul cu capul pe umeri, nu va putea vota un asemenea populism. Dar nici asta nu e treaba PSD.

Adică, este, doar în sensul că Dragnea și trupa de zgomote vor ieși să acuze noua majoritate că e nepăsătoare la grijile bugetarilor, ba, printr-un artificiu de propagandă, a la Gâdea, va reieși că noua majoritate liberală a luat 10%, nicidecum că n-a vrut să-i dea.

Cum ar veni, vedeți, nici n-au venit bine la guvernare și au tăiat salariile bugetarilor cu 10%. Boc, Băsescu, etc etc, știe deja toată lumea repertoriul.

Urât mai joacă moștenitorii comuniștilor, care-și zic de stânga. Nici nu s-au domolit protestele în stradă, cele care i-au trimis pe pesediști cu toată corupția lor la plimbare, că ”reformatorul” Dragnea a și băgat un fitil otrăvit ca să dea de lucru mașinii de propagană a partidului.

Nu e clar cum vrea șeful condamnat cu suspendare al PSD să se apropie de clasa de mijloc, de electoratul tânăr, la care tânjea după Congresul de la Sala Palatului. Sigur e că prin asemenea tertipuri jenante nu va ajunge niciodată la inima lor. E clar că îi consideri niște tâmpiți pe cei care speri să te voteze pe motiv că, în graba fugii din Palatul Victoria, le-ai aruncat un oscior de plastic. Iar ei n-au putut să-l înhațe, din cauza celorlalți care au venit după tine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.