Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Iacob Ridzi a fost ELIBERATĂ din închisoare. VEZI motivul și perioada

ridzi

Fostul Ministru al Turismului a ieșit din închisoare, însă nu definitiv, ci pentru doar trei zile. Ridzi a beneficiat de această permisie datorită faptului că execută o pedeapsă în regim liber la Peniteniciarul Gherla. Periodic, în funcție de comportamet, aceasta poate ieși preț de câteva zile respectând anumite condiții.

Aceasta îşi execută cei cinci ani de închisoare în regim semideschis şi a cerut recent schimbarea regimului în unul deschis.

Citește și: Gorghiu dezvăluie ce a vorbit cu Dacian Cioloș. SURPRIZĂ de la Palatul Victoria/ VIDEO

Argumentele fostului ministru prin care a vrut să obţină mai multă libertate de mişcare deşi arătau că a avut un comportament impecabil pe perioada detenţiei. Pe lângă motivele de ordin personal şi familial, Ridzi a invocat motive legale, atunci când a contestat hotărârea judecătorului delegat cu supravegherea deţinuţilor, dar fără nici un succes. „(…)Persoana în cauză a invocat în susţinerea contestaţiei şi motive legale, (…) faptul că infracţiunea pentru care este condamnată nu este o infracţiune dintre cele săvârşite cu violenţă, sus-numita aflându-se la prima confruntare cu legea penală şi sistemul penitenciar, până în acest moment neavând nici o antecedenţă penală şi neprezentând un grad de risc. S-a invocat totodată buna conduită a contestatoarei pe perioada executării pedepsei, învederându-se numărul recompenselor primite, participarea activă la acţiunile educative din cadrul Penitenciarului Gherla, programele finalizate şi creditele acumulate până în prezent şi precizarea faptului că nu a fost niciodată sancţionată disciplinar, anunță Gazeta de Cluj.

Potrivit surselor, de la încarcerarea acesteia, singurele persoane ce vin în vizita la Monica Iacob Ridzi sunt soțul și mama ei. După cum a relatat și presa, primarul Emil Boc a fost o singură dată în vizită la aceasta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.