Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Niculescu, eliminată în optimi la Sankt Petersburg

monica niculescu

Monica Niculescu (37 WTA) a fost eliminata în optimile turneului de la Sankt Petersburg, scor 1-2 la seturi, de catre jucatoarea din Ungaria, Timea Babos, locul 51 în clasamentul WTA

Partida a durat doua ore și 17 minute. În primul set, românca și-a pierdut serviciul o singura data, reuțind sa revina de la scorul de 1-4 pentru adversara. A reușit doua break-uri și a întors soarta setului, câștigând primul act cu 6-4. În setul doi, jucatoarea din Ungaria n-a mai cedat decât un singur game, impunându-se cu 6-1, potrivit Mediafax. Setul decisiv a început cu un break al Timeei Babos, iar Monicai Niculescu i-a fost greu sa mai recupereze. În final, ultimul act a fost câștigat de Timea Babos, scor 6-3.

În faza sferturilor de finala, Timea Babos o va întâlni pe Roberta Vinci (Italia), cap de serie numarul 2. Competitia de la St. Petersburg este dotata cu premii totale în valoare de 763.000 de dolari. Cap de serie numarul unu este Belinda Bencic (Elvetia), lista fiind completata de Roberta Vinci, Caroline Wozniacki (Danemarca) si Ana Ivanovic (Serbia).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.