Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NUCLEARA - Daniel Dragomir DEZVĂLUIE jurnaliștii acoperiți care mergeau în biroul lui Florin Coldea

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir face public numele jurnaliștilor care frecventau biroul lui Florian Coldea. Dragomir susține că i-a văzut în biroul lui Coldea pe jurnaliștii Dan Turturică, Dan Tapalagă și Sorina Matei.

”În perioada 2012, a fost un an de fierbere, eu am văzut personal intrând și ieșind mai mulți oameni din media în biroul domnului Coldea. Aș începe cu domnul Dan Turturică, știu și cum, și pe ce filieră a ajuns la Florian Coldea.

Al doilea om este Dan Tapalagă și a treia persoană este Sorina Matei, la ea aș face o mică mențiune. S-a discutat în interiorul SRI despre ea, despre faptul că este indepedentă, că nu execută anumite comandamente”, a declarat Dragomir, la Antena 3.

Dragomir susține că acești jurnaliști făceau parte din așa numitul ”culoar media”. ”În momentul în care un om ajungea la DNA, imediat în media el era prezentat ca un dușman al poporului, imediat începeau să curgă informații, să iasă stenograme și așa mai departe.

Acești oameni primeau rechizitorii pe mail, primeau stenograme pe mail și nimeni nu a verificat aceste lucruri”, a mai precizat Dragomir.

Un alt nume de jurnalist "prieten" menţionat de Dragomir a fost cel al Ancăi Grădinaru, în prezenat la Europa FM. "Generalul Coldea mi-a transmis că Anca Grădinaru, care a lucrat la Antena, este una dintre persoanele care sprijină serviciul", a declarat fostul colonel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.