Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O inspectoare care a făcut controlul la DNA dă detalii UIMITOARE din timpul operațiunii: 'Conducerea știa de tensiuni'

sigla dna

Mihaela Florina Focică, inspector judiciar care a făcut parte din echipa de control la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), a afirmat miercuri în cadrul Secţiei pentru procurori a CSM că în prezent imaginea Inspecţiei Judiciare este "praf".

"Cert este că pe toată perioada desfăşurării controlului, conducerea Inspecţiei Judiciare a avut cunoştinţă de tensiunile care existau în interiorul echipei de inspectori şi nu s-au implicat să gestioneze situaţia. Dovadă este momentul actual, când corespondăm în scris, apar în mass-media documente care conţin informaţii confidenţiale cu sigla Inspecţiei Judiciare, cu rezoluţiile inspectorului şef adjunct şi inspectorului şef. (...) Este cazul ca aceste lucruri să se oprească, pentru că la momentul actual să spunem ceea ce trebuie spus: imaginea Inspecţiei Judiciare este praf. Nu este normal ca atunci când sunt în teritoriu şi solicit anumite relaţii care sunt necesare pentru soluţionarea anumitor lucrări, când aud numele Focică să spună: 'Vă felicit!' 'Pentru ce mă felicitaţi?' 'Pentru că încă mai lucraţi în condiţiile date'", a declarat Mihaela Focică, scrie agerpres.ro.

Citește și: EXCLUSIV! Dezvăluiri bombă la DNA! Mai mulţi politicieni – lideri în corzi! Ce spune SRI

Inspectorii judiciari Mihaela Florina Focică, Elena Rădescu, Cornelia Irina Prisăcariu şi Daniela Sanda Mateş îşi prezintă, miercuri, în cadrul Secţiei pentru procurori a CSM, punctul de vedere cu privire la raportul întocmit după controlul efectuat la DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.