Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O legendă de la Națională: 'L-au protejat Ponta și Oprea, dar, gata, a zburat puiul cu ața!'

inquamphotos.com / Octav Ganea
victor ponta psd program

Ionel Ganea a oferit un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, iar fostul mare internațional a lovit în toate numele importante din fotbalul românesc.

"Eu sunt câine. Și ca om, și ca fotbalist. Ori trăiesc, ori mor, la mine n-au mers niciodată jumătățile de măsură", și-a început discursul antrenorul.

Apoi, Ganea a mitraliat aproape tot ce mișcă în fotbalul românesc și i-a luat la ochi pe Gigi Becali, Florian Walter și Anghel Iordănescu.

Citește și: Doi martori cu identitatea protejată DEZVĂLUIE: 'Simu le-a dat bani procurorilor în dosarul Cuprom'

”Becali aberează. El se pricepe la muls oi, nu știe fotbal, doar ce întreabă în stânga și-n dreapta, apoi zice că a gândit el. Se-nvârte roata. Fie ea și pătrată, tot se învârte ea odată! O să iasă în curând să spună că nu mai investește. El se laudă, dar tot ceea ce face pentru acel club e doar pentru imagine. Alți patroni, Negoiță, de exemplu, nu vedeți că stau liniștiți?, sunt echilibrați, cu capul pe umeri.

Un nenorocit a dus la desființarea lui . Florian Walter. Când n-a mai decartat la sistem, a fost prins în cârlig. A distrus două echipe de tradiție, U și Petrolul, în două orașe cu cele mai bune infrastructuri din țară. O să plătească acest mafiot cu vârf și îndesat, a crezut că dacă face afaceri cu X și cu Y, va fi protejat! L-au protejat Ponta și Oprea, dar, gata, a zburat puiul cu ața!”, a spus Ganea pentru gsp.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.